e-mail: northstarbelgrade@hotmail.com  |  copyright © 2015. dragoslav vrbaški

VESTI
YouTube YouTube
Facebook Facebook
Fudbalski klub NORTH STAR
BEOGRAD
Fame Football Group
Naš Bojan Isailović je postao oficijelni skaut Fame foodball groupe


š
5. septembar 2015.
Prva prvanstvena utakmica FSB - Liga mlađih pionira, grupa B
U prvom kola lige mlađih pionira grupa B, odigranom u subotu 5. septembra 2015. godine, naš klub je na debitantskog nastupu poražen od ekipe domaćina, fudbalskog kluba "DORĆOL" rezultatom 6:1 (2:1). Uprkos ranom vođstvu i sjajnoj igri, naši izabranici ipak nisu uspeli da savladaju fizički daleko nadmoćnijeg i iskusnijeg rivala. Sportski im na pobedi čestitamo.
      Međutim, bez obzira na poraz utisci vezani za naš klub su više nego pozitivni. Naši igrači su plenili prepoznatljivim ponašanjem na terenu, odnosom prema igri, fudbalskim znanjem i timskim duhom. U istoriju našeg kluba zlatnim će slovima biti upisan detalj iz 8. minuta susreta: prvi pogodak na zvaničnom prvenstvu, evrogol, remek delo "maestra" Veljka Radovića. Takođe ćemo pamtiti da su boje našeg kluba na prvom zvaničnom meču branili: Lazar Lukić, Đorđe Živanović, Aleksa Vojinović, Veljko Radović, Igor Ognjanović, Marko Šegan, Andreja Jovanović, Nikola Jeremić, Slaven Vučeljić, Bojan Stevanović, Mateja Jovanović, Petar Damljanović, Miodrag Milićević i Adrijan Vagić.

S leva na desno.

Gornji red (stoje):


prof. Jovan Mihajlović,
Marko Šegan,
Veljko Radović,
Andreja Jovanović,
Nikola Jeremić,
Mateja Jovanović,
Bojan Stevanović,
Lazar Lukić,
Bojan Isailović predsednik kluba.

Donji red (čuče):


Igor Ognjanović,
Petar Damljanović,
Đorđe Živanović,
Miodrag Milićević,
Adrijan Vagić,
Slaven Vučeljić i
Aleksa Vojinović
26. jun - 4. jul 2015.
Elatochori Pieria - Greece
Letnji kamp 2015...

Tokom ovogodišnjeg letnjeg kampa bili smo smešteni u hotelu "Mythos" u mestu Elatochori Pieria, nedaleko od Soluna. Uslovi za treninge prevazišli su naša očekivanja, pa nije ni čudo da tamo na pripreme dolaze i renomirani grčki fudbalski klubovi: Olimpijakos, Paok i drugi. U Grčkoj smo se sjajno proveli - kombinovali smo svakodnevne treninge sa razonodom, pa smo tako igrali odbojku na plaži, spuštali se niz tobogane u vodenom parku "Waterland", bili smo u šopingu u velikom tržnom centru "Cosmos"... Ali našim momcima če sigurno u dugotrajnom sečanju ostati poseta stadionu fudbalskog kluba "Paok" iz Soluna. Put do Grčke i natrag nismo ni osetili u luksuznim autobusima turističke agencije Luiu Travel.

3. septembar 2015.
SAOPŠTENJE FUDBALSKOG KLUBA "NORTH STAR" BEOGRAD

Svim našim članovima, trenerima, igračima kao i prijateljima dosadašnje škole fudbala, želimo puno sreće i uspeha u predstojećoj takmičarskoj sezoni i ujedno čestitamo Osnivanje našeg novog sportskog udruženja Fudbalski Klub “NORTH STAR“ Beograd kao i njegov prijem u punopravno članstvo svih zvaničnih fudbalskih institucija Republike Srbije i UEFA-e.
     Podsećamo da je Upravni odbor Fudbalskog Saveza Beograda na svojoj poslednjoj sednici odrzanoj 10. avgusta 2015. godine doneo odluku o prijemu Fudbalskog Kluba “NORTH STAR“ Beograd u svoje punopravno članstvo kao i u sva takmičenja koja su pod nadležnosti te organizacije.
     Čast da odigraju prvi zvanični prvenstveni meč za naš klub u sezoni 2015/2016 imaće igrači rođeni 2002.godine. Utakmica će se odigrati u subotu 5. septembra 2015. godine sa početkom u 13 časova protiv Fudbalskog Kluba “DORĆOL“ na stadionu našeg rivala.
     U skladu sa pozitivnim dešavanjima i progresivnim razvojem, klub je već preduzeo i u budućnosti će preduzimati sve potrebne korake u smeru što organizovanijeg i kvalitetnijeg funkcionisanja. Osim balona za fudbal “FORTIS“ u Novom Beogradu obezbedili smo još tri lokacije za treniranje i odigravanje utakmica tako da će klub u budućnosti raspolagati sa dva natkrivena terena sa veštačkom travom dimenzija 40x20 m kao i dva igrališta profesionalnih dimenzija 105x65 m (jedan sa prirodnom i jedan sa veštačkom travom).

    

U trenerskom kadru je takođe došlo do sistematske reorganizacije. Usvojili smo predlog Fudbalskog Saveza Srbije tako da će u budućnosti rad sa našim ekipama biti poveren isključivo stručnjacima sa najvišim mogućim kvalifikacijama. Ponosimo se činjenicom da svaki naš trener poseduje Diplomu najprestižnijih Fakulteta iz oblasti sporta, trenerske licence UEFA “A“ kategorije, kao i bogato igračko i trenersko iskustvo.

    

Kao i do sada, insistiraćemo na pedagoškom pristupu, prepoznatljivom sportskom ponašanju kako na terenu tako i van njega, i kvalitetu kao jedinom merilu u ostvarivanju rezultata i formiranju takmičarskih ekipa. Istrajaćemo u poštovanju svih odredbi klupskog Statuta kao i u transparentnosti rada sa željom da u donošenje odluka uključimo što veći broj članova kluba i klupske skupštine.

                                                                                                                                 

Fudbalski Klub “NORTH STAR“ Beograd

                                                                                                                                              

Bojan Isailović, predsednik

<< PRETHODNA STRANA
1 | 2 | 3   SLEDEĆA STRANA
<< PRETHODNA STRANA
1 | 2 | 3   SLEDEĆA STRANA